Graduation DAY 1st NOv

9:16 PM Edit This 11 Comments »

tamatla sudah perjuanganku di UNITEn pada 1hb Nov lepas.
maaf kepada kawan2 yang setia menunggu dan push aku untuk update blog ini.
dalam tempoh dua bulan nih macam2 terjadi.
aku kenal erti X PUTUS ASA. HARDSHIP. STRESS. SUCCESS. MOOD SWINGS.
PAIN. RELIEF. dan banyak lagi
sungguh mencabar laluan perjuangan hidup aku nih.
tapi yang paling penting,
segalanya telah tamat
majlis graduasi berlangsung pada sabtu lepas bersamaan 1hb NOvember 2008
bertempat di CoIT atau panjangnya College of Information Technology
Universiti Tenaga Nasional.
Segalanya berjalan dengan amat lancar.
'simple' and 'sweet'
tema : lelaki *only allowed to wear baju melayu hitam even malam tu aku nampak izzat nye baju warna blue black...haha
and for girls : merah, hitam, atau kombinasi keduaduanya (maroon) even aku perasan baju najwa cam pink, baju dayah cam oren dan ramai lagi yang cm ngelat2 sebab nak nampak cun kot..haha
persembahan multimedia syok habes~
dalam hati aku nanges
tp x show off depan2 ae..abes make up aku caer kalau nanges..huahua
oleh kerana blog aku de masalah dengan upload gmbar
sorry la aku x dpt nk upload
lagi aku nak mention
CONGRATULATIONS!!!!
kepada MR JOSEPH LAU CHIH HIN kerana dapat anugerah tokoh pelajar lelaki
dan sahabat sehati dan sejiwa aku di PPOU Kak SITI NOOR IZWANI kerana dapat tokoh pelajar wanita
aku bangga kawan ngn korang..hehe
dan juga kepada MOHD RAINNEY NGDIRAN untuk tokoh sukan cemerlang.
juga kepada beberapa awards laen :
  • pelajar solehah : kak FATIN NADIAH
  • pelajar soleh : En HAMDI bin ADAM
  • pelajar ceria (L) : En RAis MOhd Jalal
  • pelajar ceria (P) : ms FAtin Aqilah Mohamad Fadzil
  • pelajar kreatif (L) : En AZizul bin KAdir
  • pelajar kreatif (P) : roomate aku le..SARAH
  • pelajar plg berketerampilan : yg lelaki aku tak ingat : yg pmpuan FIKA

untuk pemenang2 kategori kat atas nih

aku agree 100% laa even aku tetiba konfius bila mak aku tanye

cmne judges judge ketrampilan tuk lelaki cuz malam tu diorg pakai baju sama je..

huhu

well, tahniah2!

persembahan malam tu pon best even azizul lupa lirik..

aiseyh,

masa rehearsal jarang lpe..maybe atas stage gelabah kot, haha

banner kat atas nih smart sungguh. thanx to shafiq and aizan

pesona malam yang indah. thanx to kak husna and the gang

cabutan bertuah yang gempaq. thanx to kak alia, rain, najwa, fatin nad, ajim dll.

persembahan multimedia yang mantap dan mengaharukan. thanx to azizul.

Sekian~

P/s : next post will be the explaination of what road i would take in future and my next priorities.

11 comments:

Princess Azi said...

ok sekarang menyesal gile tak pergi majlis korang
sorry sangat2 :(

tiArA EmiLY said...

its okay princess azie,
sahabat2 SPC ku sentiasa di hati~
terima kasih atas segalanya

sudah pasti
kte akan berjumpa lagi,
take care dear,

ieQaH~FieQa said...

majok la ngan dak spc..shiro je dtg mlm tuh..hurm..weh tiara..plajar brketerampilan lelaki uzair la!!haha

uya ahmad said...

congrats kat korg sume...huhuhu..
sory la..i tak dapat datang...majuk2...
kami takde graduation....tensi aje...
hehehehe....

tiArA EmiLY said...

to fieqa, laa..uzair ke..patotla aku tak ingat..haha!

tiArA EmiLY said...

to pura,
ala jangan la majuk pura,
grad hari tuh kitorang x lupakan
ATU taw,
korang termasuk dalam multimedia
and banyak gak gmbar korang
cme tu la
korang x dapat tgk je
hehe
xpe la ek..
we all LOVE you~

Ammar Faris said...

lah baru cadang nak jadi org kedua comment..tibe2 byk pulak..hehehe...

hmm my first comment..

JELES!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

kitorang bukan maen lebat lagi ... dah plan semua.. dah rancang semua... dah de proposal semua...

BATAL...

then alkisah..de lah satu lagi plan from pak arif..korang organize tuk kitorang..tuh lagi bunyi mcm ideal giler.. dah duduk semeja bincang.. tepon2 semua..

BATAL...

saje je nak express ketakpuashatian kat pihak IKAL kat sini..

TAPI actually kan I felt happy for korang..habislah alam persediaan..and i bet korang semua dah bersedia tuk menghadapi alam universities kat overseas yg sememangnya mencabar... byk dugaan, cabaran, liku2, keseronokkan, kepahitan, kemanisan... mcm2 rasa lah...

yg x dpt anugerah tuh, jgn kecewa, korang di mata aku pelajar paling mantap and anugerah BEST friends 4 eva... BEST TUL lepak2 ngn korang!!!

ingat biler dah duk overseas..contact2 lah yer...walaupun x dinafikan mmg korang akan bz..tapi jgn lah bz sgt dengan dunia nih...haha(ingatkan diriku yg hina ini juga)...

sape yg wat multimedia tuh ek?? x letak kat youtube??

seriously...aku suka giler banner yg shapiq and aizan buat..memang berbakat!!!

gud luck ye semua..esp ko FARAH...
kalu x dpt gi US pun x per..

insyaALLAH doa yg terbaik tuk diri kiter yer..

salam..

tiArA EmiLY said...

to ammar faris,
huahua..tu la len kali jangan tunggu lama2 nak komen
dah baca komen terus..
haha

well,
aku pon faham Ikal tu camne
ko maafkan la ye
tp Atu memang patut jeles la
sebab kami dirai
dapat plag
dapat sijil lagi
dpat buku yg de gmbar n sume ntek number PPOU lagi
dapat hadiah lagi
dan bleh dikatakan malam tu grand gak ae
even last minute preparation
haha

multimedia tu,
de gambar ATu sebelum dan selepas fly
slide show yang mantap ae
de dua actually.
yang formal abang hanif buat kot,
yang santai azizul buat
pape pon memang ktorang xlupe ATU la
MARA dan SPC pon de
letak kat youtube?
nnt aku cadangkan ~

pasal banner.
memang smart
x dpat dinafikan
congrats kepada mereka

thanks a lot sebab doakan
future path aku
memang hope gle ae
kita semua tak lost contact cmtu je

k,
best wishes.tiArA.

Ammar Faris said...

Tgk tu...ko gak ckp kitorang patut jeles..and sememangnyer pun...

TAK ACI!!!

plaque???sijil lagi??anugerah2????buku??hadiah???

hehee...
oh THANKS byk2 sebab ingat kitorang...
hmm kalu dorang cdg nak letak kat you tube...sebar2kan lah link yer ek..

thanks...

no hal..doa same2..

p/s: marah ke psl comment kat blog azan tuh?? dier rindu kat ko, sebab tu letak gambar ko..and susah gak lah biler dah ade gambar ko , kitorang x citer psl ko...phm??:)

tapi sorry lah kalu terasa..

tiArA EmiLY said...

to ammar,

p/s :aku x marah pon, apatah lagi terasa..saje je bg bagi dramatik sket. haha

uya ahmad said...

ammar, dpd ko komen pnjg..bek ko do a post cite cmne kitenye plan sume hangat2 taik ayam je...
hehehehe...takpe..tak kesah la...