hadapi dengan senyuman...

11:27 PM Edit This 4 Comments »
hadapi dengan senyuman….
semua yang terjadi biar terjadi…
hadapi,..
dengan tenang jiwa
semua kan baik2 saja…
bila ketetapan tuhan
sudah ditetapkan
tetaplah sudah
tak ada…
yang bisa merubah
dan takkan
bisa berubah..
rela kan lah saja ini,
bahwa semua yg terbaik
terbaik untuk kite semua
menyerahlah untuk menang…

I WISH I CAN SMILE ALL THE TIME,..
I HOPE I HAVE A BEAUTiFUL LIFE…
LEARN FROM THE MISTAKE,..
EVERYDAY IS LEARNING…
WHAT EVER HAPPEN…REMEMBER, ALLAH THE MOST KNOWING =)
WHEN SOMETHING BAD HAPPEN, DOESN’T MEAN,..IT IS THE END OF YOUR LIFE~
to adeeb,
sorry copy ur words tak bgtaw..i found it interesting!

4 comments:

uya ahmad said...

lagu aku tu..hehehe....
aku penah dedicate lagu ni kat adib
mase die tgh sedeyh...
hehehe..
n lagu ni la yg byk bantu aku overcome several circumstances yg menghalang my way...........
i'll go on my own way...huhuhu
senyum selalu..

tiArA EmiLY said...

to uya ahmad,
eyp
lagu tu kitorang nyanyi time convo yang lepas..
la
aku tak taw lagu de byk meaning kat korang berdua
housemate ku yang tersayang
haha
btw,
thanks a lot for the comment ye,

uya ahmad said...

ye ke???
aku dulu selalu dgr lagu ni dalam bilik...
selalu gak la melalak..
kekeke...
same2 ngan adib...hehehehe.....
owh ye ke???
sedeyh nye, tak dapat nyanyi same2 ngan korg...
bt anyway...best la lagu ni...

tiArA EmiLY said...

to uya ahmad,
haha
ye la
dulu
ko ngn adib nak melalak je tutop pintu
aku ngn sarah
buat tak taw je la
huhu